ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Ποσειδώνιο για μια ακόμα νίκη!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται το Σάββατο (16/2) και περιλαμβάνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ο.Φ. Θαλάσσης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Οι Πρωταθλητές θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και θα αγωνιστούν στο Ποσειδώνιο στις 15:00, με στόχο το  «16Χ16» στο φετινό πρωτάθλημα.  Εκτός αποστολής, έμειναν ο Μανώλης Μυλωνάκης, Άντρο Μπούσλιε, Πάουλο Ομπράντοβιτς και Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Γιόζιπ Πάβιτς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Αλέξανδρος Γούνας: «Αντιμετωπίζουμε την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος και στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο αγώνα με σοβαρότητα και σεβασμό. Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα να πούμε για αυτό το παιχνίδι, εκτός του ότι θα πάμε για μια ακόμα νίκη».