ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Στο Μαρούσι για τη νίκη τίτλου!

Την ευκαιρία να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα έχει την Τρίτη (10/5), με νίκη στο Μαρούσι, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 21:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγ. Θωμά, για τον τέταρτο τελικό της Volley League, με στόχο το 3-1 και την κατάκτηση του τίτλου. Τα κορίτσια του Θρύλου, μετά τη νίκη (3-1) στον τρίτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», αγωνίζονται εκτός έδρας και θέλουν να κάνουν το τρίτο και τελευταίο βήμα κόντρα στις «πράσινες», ώστε να «σφραγίσουν» το πρωτάθλημα. 

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Είναι μια πολύ ισορροπημένη σειρά αγώνων και επομένως, περιμένουμε έναν αγώνα παρόμοιο με τους άλλους. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι από το δεύτερο παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε καλύτερα τις σημαντικές στιγμές του αγώνα».

Σάσκια Χίπε: «Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του θα κάνει τα πάντα για να πάει τη σειρά σε πέμπτο τελικό. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά, με συγκέντρωση από την αρχή και με τη θέληση να κερδίσουμε. Πρέπει να μείνουμε ήρεμες σε κρίσιμα σημεία και να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε».