ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Λαιμό κόντρα στη Βουλιαγμένη

Μετά την πρόκριση στο Final 4 της Εuroleague οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Γυναικών συνεχίζονται και περιλαμβάνουν στροφή στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (13/3) στις 18:30 τη Βουλιαγμένη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος.  Στόχος του Θρύλου η νίκη με την οποία θα πραγματοποιήσει ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση του απόλυτου πλεονεκτήματος της έδρας ενόψει των πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητη.

Tην αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ,  Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελευθερία Φουντωτού, Ελένη Κανετίδου.

Η Χριστίνα Τσουκαλά ενόψει της αναμέτρησης με τη Βουλιαγμένη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε για μια ακόμη φορά φέτος τη Βουλιαγμένη. Προερχόμαστε από την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague και στόχος μας είναι η νίκη και να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις».