ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Κάιρο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Γαζεπίδη

Με προορισμό το Κάιρο της Αιγύπτου, αναχωρεί την Τρίτη (30/3) το απόγευμα η Μαριλένα Γαζεπίδη ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νεανίδων και Νέων Γυναικών. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού την οποία συνοδεύσει ο προπονητής Γιώργος Τσουρούτας αγωνίζεται το Σάββατο (3/4) στην κατηγορία Νέων Γυναικών και την Κυριακή (4/4) στην κατηγορία Νεανίδων.

Ο Γιώργος Τσουρούτας ενόψει της συμμετοχής της αθλήτριας του Ολυμπιακού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Από το καλοκαίρι του 2020 όταν και η Μαριλένα πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, δεν σταμάτησε να δουλεύει ούτε στιγμή, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ακόμη και σε περιόδους που οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν, συνέχισε την προσπάθεια της μέσα από διαδικτυακές προπονήσεις και έπειτα σε εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις (όπως το ΣΕΦ, του οποίου ευχαριστούμε την Διοίκηση για την συνεργασία και την κατανόηση), μέχρι την στιγμή που μας επετράπη να προπονηθούμε στην αίθουσα Ξιφασκίας του ΟΑΚΑ. Στο Κάιρο η Μαριλένα θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο όπλο της Σπάθης Νεανίδων και Νέων Γυναικών. Πιστεύω στην Μαριλένα και τις δυνατότητές της και είναι σίγουρος ότι η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει, άρα πηγαίνουμε σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όχι για την συμμετοχή, αλλά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Από την μεριά της η Μαριλένα Γαζεπίδη δήλωσε: «Ο πρώτος μου στόχος ήταν να μπορέσω να πάρω την πρόκριση για να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας μου, όπου και επετεύχθη.  Επόμενος στόχος που ακολουθεί είναι να μπορέσω να είμαι υγιής και συγκεντρωμένη, ώστε να κάνω όλα αυτά που ξέρω και έχουμε προετοιμάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα μαζί με τον προπονητή μου κ. Γιώργο Τσουρούτα. Είναι στο χέρι μου να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα ανάλογο της σκληρής δουλείας που έχουμε κάνει».