ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Βραχάτι για την πρόκριση!

Τα πανηγύρια για την κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς» ανήκουν στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και η προσοχή όλων έχει στραφεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό την Τετάρτη (4/2, 19:00) στο πλαίσιο της νοκ άουτ φάσης των «16» του Κυπέλλου. Οι νταμπλούχοι θα αντιμετωπίσουν στο Γυμναστήριο Βόχας τον Παμβοχαϊκό με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους  «8» του Κυπέλλου, συνεχίζοντας το γεμάτο από κρίσιμους αγώνες πρόγραμμα αυτής της περιόδου. Ο Ολυμπιακός την Τρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα και την Τετάρτη το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή με προορισμό το Βραχάτι.
 
Καζάζης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Παμβοχαϊκό: «Είναι το πρώτο ματς μετά την κατάκτηση του League Cup το οποίο πρέπει να αφήσουμε πίσω μας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι νοκ άουτ στο οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση είτε εύκολα είτε δύσκολα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να τα καταφέρουμε. Αυτή την περίοδο το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα βαρύ με συνεχής και κρίσιμους αγώνες και εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν».
 
Μαρούλης: «Μας αρέσει να παίζουμε στο Βραχάτι»
Ο πασαδόρος του Θρύλου Θανάσης Μαρούλης δήλωσε για την αναμέτρηση του Κυπέλλου: «Είναι ένα ματς νοκ άουτ και όλα αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος 100% όλα μπορούν να γίνουν γιατί το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Ωστόσο εμείς πρόσφατα παίξαμε εκεί και νικήσαμε άνετα. Το θετικό είναι ότι είμαστε συγκεντρωμένοι σε απόλυτο βαθμό και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η ψυχολογία μας είναι καλή και εφόσον σε ένα ματς παίζεται ο επόμενος στόχος μας δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε. Μας αρέσει να παίζουμε στο Βραχάτι γιατί πάντα δίνει δυναμικό παρών ο κόσμος μας και είναι σα να αγωνιζόμαστε εντός έδρας».