ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Βερολίνο για το διπλό οι Πρωταθλητές Ευρώπης!

Στο Βερολίνο βρίσκεται από την Παρασκευή το μεσημέρι ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, ενόψει της αναμέτρησης με τη Σπαντάου που θα διεξαχθεί το Σάββατο  (13/4, 20:00) στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Champions League. Οι Πειραιώτες προέρχονται από τη νίκη στη Κροατία επί της Μλάντοστ και θέλουν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι, τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρώτα βαθμολογικά για να φτάσουμε πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final 8 και μετά ψυχολογικά για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να δώσουμε ελπίδες στον αντίπαλό μας. Το αποτέλεσμα εξαρτάται καθαρά, από τη δική μας απόδοση».

Γιώργος Δερβίσης: «Προερχόμαστε από μια διακοπή με την Εθνική ομάδα, όπου εκεί συμμετείχαμε και οι περισσότεροι αθλητές του Ολυμπιακού γεγονός που είναι καλό αφού παίξαμε παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο και έχουμε ρυθμό. Από την άλλη είχαμε μόλις τρεις ημέρες να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Στο Βερολίνο πρέπει να αποδείξουμε ποιοι είμαστε και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος για να φτάσουμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι για εμάς πολύτιμοι».