ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Βερολίνο για το διπλό!

Στο Βερολίνο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή  της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με τη Σπαντάου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (4/3) στις 20:00 για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στη Χίου, η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται και πάλι στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όπου το ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες μετά τα δυο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Γιούγκ και Μπαρτσελονέτα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θοδωρής Βλάχος: «Στον τελευταίο αγώνα μας για την διοργάνωση απέναντι στην Μπαρτσελονέτα, κάναμε ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι κάτι που μας έχει πεισμώσει. Έχουμε δουλέψει πολύ στις τελευταίες προπονήσεις και ο στόχος μας είναι να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα του παιχνιδιού μας. Θέλουμε πολύ αυτή την νίκη και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι απόλυτα στον στόχο μας για να καταφέρουμε να περάσουμε νικηφόρα από το Βερολίνο».

Κώστας Μουρίκης: «Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα μας απέναντι στην Μπαρτσελονέτα, θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Ταξιδεύουμε στην Γερμανία με στόχο μόνο την νίκη απέναντι στην Σπαντάου. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας και έχουμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτά. Πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στην άμυνα και να φανούμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».