ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Άργος για το «6Χ6»!

Με μοναδικό στόχο την 6η νίκη σε ισάριθμα ματς στη Handball Premier, ταξιδεύει το Σάββατο (10/11) για το Άργος η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.- «Ομίλου Ξυνή», ενόψει της αναμέτρησης με τον Διομήδη.  H αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό της Νέας Κίου και θα ξεκινήσει στις 18:00. Οι νταμπλούχοι στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι μετά το νικηφόρο πέρασμα από τη Δράμα, θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών, πριν τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν στο Ρέντη την Τρίτη (13/11) με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική και την Κυριακή (18/11) με τη Νεξέ για το ΕHF Cup. Aγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πάμε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και θέλουμε αν ανεβάσουμε την απόδοσή μας μετά τη διακοπή που μεσολάβησε. Στόχος μας είναι η νίκη και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να βρούμε ρυθμό, ενόψει των δυνατών αγώνων που έρχονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».