ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Χίο για το Κύπελλο ο Θρύλος!

Στη Χίο βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (14/2) η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της συμμετοχής στο 2ο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.  Ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Χαλανδρίου στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 18:00 (ERT Play 1), ενώ το άλλο ζευγάρι είναι το ΝΟ Βουλιαγμένης-ΑΝΟ Γλυφάδας.  Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (16/2) στις 14:00.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, που αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος» αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ,  Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελευθερία Φουντωτού. Στη Χίο ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή και η Ελένη Κανετίδου.

Τα ζευγάρια των Ημιτελικών :

Παρασκευή (15/2)

18.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 

20.00 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 

Σάββατο (16/2)

14:00 Τελικός

ΔΗΛΩΣΕΙΣ                     

Παυλίδης: «Σε καλή στιγμή το Φάιναλ Φορ»

 O προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πάμε στη Χίο με στόχο την κατάκτηση του 2ου Κυπέλλου, αφού η ιστορία το Ολυμπιακού γράφεται με τίτλους. Παράλληλα το Φάιναλ Φορ είναι σε καλή στιγμή για εμάς γιατί θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ακολουθούν με τους αγώνες κόντρα στη Σαν Αντρέου, όπου θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τους στόχους μας και να κατακτήσουμε τον πρώτο από τους τρεις τίτλους της φετινής σεζόν».

Μανωλιουδάκη: «Ο πρώτος στόχος της χρονιάς»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη ανέφερε με τη σειρά της: «Το Κύπελλο Ελλάδος είναι ο πρώτος στόχος της χρονιάς μας. Το μυαλό μας μετά τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι μόνο στο Κύπελλο και δουλέψαμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το Φάιναλ Φορ. Η Χίος είναι ένα νησί που αγαπάει το πόλο και είμαι σίγουρη ότι θα είναι ένα όμορφο διήμερο με γεμάτη πισίνα και ωραία παιχνίδια».