ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Ρουμανία, για την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup!

Στη Ρουμανία, για την πρόκριση στη φάση των «4» του Challenge Cup, βρίσκεται από την Τετάρτη το πρωί, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά την πρόκριση στον τελικό του League Cup, ο Θρύλος επιστρέφει στην Ευρώπη, δίνοντας την Πέμπτη (26/1) στις 18:00 τον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης στην έδρα της Στεάουα Βουκουρεστίου. Στην κρίσιμη ρεβάνς στο Βουκουρέστι, κόντρα στη ρουμανική ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι», μετά την «καθαρή» νίκη (3-1) στον πρώτο προημιτελικό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», χρειάζονται δύο σετ, προκειμένου να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Challenge Cup.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για το δεύτερο, γιατί η Στεάουα είναι μια δυνατή ομάδα, που ιδιαίτερα στην έδρα της παίζει πολύ καλά, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να κατακτήσουμε αυτά τα δύο σετ που χρειαζόμαστε. Αυτό που κρατάω, είναι η επίθεση μας, επειδή η Στεάουα σερβίρει πολύ δυνατά, ιδιαίτερα εκεί θα σερβίρει πολύ δυνατά, οπότε θέλει υπομονή στην επίθεση μας, ώστε τεχνικά να είμαστε όπως πρέπει, για να βρίσκουμε λύσεις στο δυνατό σερβίς του αντιπάλου».

Τόνσεκ Στερν: «Προερχόμαστε από μία δύσκολη περίοδο, που δώσαμε πολλά δυνατά παιχνίδια. Δεν θα πούμε ότι χρειαζόμαστε δύο σετ, θα πούμε ότι πρέπει να κερδίσουμε, από τον πρώτο πόντο έως τον τελευταίο, οπότε πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, για να κερδίσουμε. Όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι, ο αντίπαλος σέρβιρε πάρα πολύ δυνατά, οπότε πρέπει να αποφύγουμε τους απευθείας πόντους, να αντέξει η υποδοχή μας και να παίξουμε μετά με υπομονή, σωστά τις ψηλές μπάλες ή το side out, ώστε να δίνουμε λύσεις απέναντι στο δυνατό σερβίς που έχουν».