ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Γερμανία κόντρα στο Αννόβερο!

Tο πρωί της Παρασκευής (2/11) αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γερμανία, όπου αύριο (03/11, 19.30) θα αντιμετωπίσει το Αννόβερο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Κόντρα στην ομάδα που θα διοργανώσει το φετινό Final 8, οι Πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση μετά την ήττα στην Βερόνα την προηγούμενη αγωνιστική. Το θετικό για το προπονητικό επιτελείο των Πειραιωτών είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, γεγονός που επιτρέπει στον Θοδωρή Βλάχο να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των πολιστών.

Την αποστολή του Θρύλου αποτελούν ο: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Βλάχος: «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το εκτός έδρας παιχνίδι με το Αννόβερο στην επόμενη αγωνιστική του ομίλου του Champions League είναι ιδιαίτερα σημαντικό για  εμάς και το περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θέλουμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι, που αγωνίζεται χωρίς πίεση για την πρόκριση στο Final8 γιατί το διοργανώνει και  η παρουσία της στους ομίλους για 3η συνεχόμενη χρονιά την κάνει ιδιαίτερα έμπειρη και ανταγωνιστική. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να αγωνιστούμε με τα γνωστά χαρακτηριστικά μας ώστε να δηλώσουμε παρόν και να δώσουμε το σύνθημα για τη συνέχεια!»