ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη «μάχη» του Κυπέλλου, κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Η ώρα του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν 2022-23, έφτασε για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας το Σάββατο (1/10) ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για τη φετινή αγωνιστική χρονιά, αντιμετωπίζοντας στις 13:00 τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Στο νοκ-άουτ ματς με τις «ασπρόμαυρες» στη Θεσσαλονίκη, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα στη σεζόν και να πάρουν την πρόκριση για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Θυμόμαστε καλά τα περσινά ματς στη Θεσσαλονίκη, για αυτό και προετοιμαζόμαστε με σοβαρότητα, όπως αρμόζει δηλαδή για έναν αγώνα Κυπέλλου. Έχουμε μία ομάδα με τέσσερις νέες αθλήτριες, οπότε είναι λογικό να ψάχνουμε ακόμα καλύτερες συνεργασίες στο παρκέ. Ήταν πολύ ωραίο, που οι φίλαθλοι μας έρχονταν και μας έβλεπαν στα φιλικά παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους μέσα από το ματς Κυπέλλου».

Εβίνα Σταμάτη: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα πάντα ανταγωνιστική στην έδρα του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, παίζει ρόλο και η αγωνιστική ετοιμότητα της κάθε ομάδας, που σίγουρα, δεν είναι ακόμα σε υψηλά επίπεδα. Το επίπεδο ενέργειας, όμως, θέλουμε να είναι υψηλό, να παλέψουμε την κάθε φάση, να επιβάλουμε το ρυθμό μας, για να δώσουμε και αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά και να γινόμαστε καλύτερες παιχνίδι με παιχνίδι, με πρώτο κριτήριο το ματς του Σαββάτου».