ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Ουγγαρία ο Θρύλος

Στην αναμέτρηση με την VBW CEKK Cegled επικεντρώνονται στον Ολυμπιακό, με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας να βρίσκονται στην Ουγγαρία από το μεσημέρι της Τετάρτης (04/12).

Ο Θρύλος φιλοξενείται την Πέμπτη από την ουγγρική ομάδα (05/12, 19:30) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Eurocup και αναζητά τη νίκη αλλά και την διαφορά πόντων, ενόψει της νοκ άουτ φάσης της διοργάνωσης που ακολουθεί.

Η Μαρία Αυτζή δεν ακολούθησε την ομάδα στην Ουγγαρία καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον δικέφαλο του δεξιού της ποδιού.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για το ταξίδι με την VBW CEKK Cegled με τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Βασιλική Λούκα.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι με την VBW CEKK Cegled ότι: «Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο στο ΣΕΦ. Από την μεριά μας εμείς οφείλουμε να είμαστε 100% προσεκτικοί, αφού η αντίπαλός μας θα είναι άλλη ομάδα στην έδρας της. Είναι δεδομένο πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που θέλουμε και τη νίκη αλλά και μία καλή διαφορά, ώστε να πλασαριστούμε υψηλότερα στην κατάταξη του Eurocup.

Αναφορικά τώρα με το παιχνίδι, στόχος μας είναι να σταματήσουμε το σουτ της και γενικότερα να περιορίσουμε την περιφέρεια της VBW CEKK Cegled».

Η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε για το ματς της Πέμπτης ότι: «Σίγουρα πρέπει να διαγράψουμε από το μυαλό μας το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα στην Ουγγαρία και έχουμε δουλέψει αρκετά για το παιχνίδι εκεί. Όπως είπε και ο κόουτς στο μυαλό μας είναι η νίκη και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά, γιατί χρειαζόμαστε τους πόντους για την επόμενη φάση του Eurocup. Είμαστε έτοιμες και θα δώσουμε τα πάντα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».