ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Ουγγαρία για το πρώτο βήμα

Στην Ουγγαρία βρίσκεται από την Κυριακή το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των «8» του Challenge Cup, με αντίπαλο την Μπεκεσκάμπα. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Τρίτη (18/2) στις 19:30 (COSMOTE Sport 7 HD) την Ουγγρική ομάδα με στόχο να πραγματοποιήσουν το πρώτο από τα δυο βήματα που απαιτούνται για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για την ημιτελική φάση, αποκτώντας το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Τρίτη (3/3, 17:30). Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ουγγαρία. Η Μπεκεσκάμπα είναι μια καλή ομάδα και θα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, ερχόμαστε από δυνατούς αγώνες και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί, που θα μας δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα ημιτελικά καθώς έχουμε τον δεύτερο αγώνα στο Ρέντη».

Η Σάσκια Χίπε δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η προσοχή μας είναι πλέον μόνο στον αγώνα κόντρα στην Μπεκεσκάμπα. Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για αυτή την ομάδα. Είναι πολύ καλό ότι πήγαμε μια μέρα νωρίτερα στην Ουγγαρία καθώς έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε. Είναι καλό για εμάς που το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στη συνέχεια στην έδρα μας για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης».