ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Κροατία για τη νίκη ο Θρύλος!

Στην Κροατία βρίσκεται από την Τρίτη το μεσημέρι ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μλάντοστ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/3, 21:30) στο Ζάγκρεμπ. Οι Πειραιώτες προέρχονται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη σε βάρος της Ζόλνοκ και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις ούτως ώστε να πραγματοποιήσουν ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στο Final 8 που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο στις αρχές Ιουνίου.  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς και με μεγάλη πίεση το προηγούμενο παιχνίδι με τη Ζόλνοκ. Ακόμα και μετά από τη σημαντική νίκη στην έδρα μας, δεν έχουμε εξασφαλίσει κάτι και πηγαίνουμε στο Ζάγκρεμπ έχοντας προετοιμαστεί πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα κακό παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό».