ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Καλλιθέα απέναντι στις Εσπερίδες
Μετά το παιχνίδι στην Ουγγαρία για το Eurocup με την Aluinvent DVTK Miskolc, ο Θρύλος επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας αγωνίζονται στην Καλλιθέα απέναντι στις Εσπερίδες (22/12, 17:00) για την 10η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός έχει 106 σερί νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και 123 σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να κατακτήσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά θέματα δεν έχει η ομάδα του Πειραιά με την αποστολή της για το ματς με τις Εσπερίδες να αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: "Είναι ένα ακόμη παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και προερχόμαστε από το ματς στην Ουγγαρία για το Eurocup. Πρέπει να μπούμε απο την αρχή δυνατά απέναντι στις Εσπερίδες για να πάρουμε τη νίκη, να κρατήσουμε το αήττητο αλλά και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παρκέ κάποια πράγματα που ετοιμάζουμε για τη συνέχεια. Από την μεριά μου εύχομαι να είναι ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθει ο κόσμος.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους με υγεία".