ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Ιταλία για να «σφραγίσει» την πρόκριση στο Final 8!

Με προορισμό την Ιταλία αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (18/4) η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής στο Γ’ Γύρο του Champions League που θα διεξαχθεί στη «φούσκα» της Όστια. Οι Πειραιώτες που θα δώσουν τρεις πολύ δυνατές αναμετρήσεις μέσα σε τρεις ημέρες θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στο Final 8 που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι και να δώσουν για 5η διαδοχική φορά το παρών στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το απαιτητικό πρόγραμμα για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξεκινάει τη Δευτέρα (19/4) με την αναμέτρηση κόντρα στη Γιουγκ (18:45), συνεχίζεται την Τρίτη (20/4) με την Προ Ρέκο (21:15) και ολοκληρώνεται την Τετάρτη (21/4) απέναντι στη Μαρσέιγ (18:45).

Οι  τρεις αναμετρήσεις της ομάδας πόλο Ανδρών στη «φούσκα» της Όστια θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΕΡΤ SPORTS.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος, Γραμματικός, Μαθιόπουλος. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Καλούμαστε να δώσουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια του ομίλου μας στην τελευταία φούσκα στην  Όστια, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερη βαθμολογική πίεση αλλά πάντα με μεγάλο κίνητρο για όλους μας όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μεγάλα ευρωπαϊκά club όπως τη Ρέκο, τη Γιουγκ και την ανερχόμενη Μαρσέιγ. Θέλουμε να δηλώσουμε παρών στην Ευρώπη με άλλη μια μεγάλη πρόκριση στην τελική φάση του LEN Champions League,  σε μια χρονιά ιδιαίτερη, δύσκολη και διαφορετική για τον Ολυμπιακό».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Μουρίκης ανέφερε: «Μας μένουν ακόμα τρεις αγώνες για να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στο FINAL 8 και να εκπληρώσουμε έτσι έναν από τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ακόμα 1 βαθμό για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκριση. Βέβαια εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια και θα αγωνιστούμε για να το καταφέρουμε αυτό. Πιστεύω ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, μιας και η αγωνιστική δραστηριότητα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε στην τελική φάση».