ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Ηλιούπολη για την πρόκριση

Τον Γ.Σ. Ηλιούπολης εκτός έδρας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (20/2) στις 18:00 η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο πολυνίκης του θεσμού, Θρύλος, μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Κόρινθο για το πρωτάθλημα,  θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης . Αγωνιστικά προβλήματα με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Σάσκια Χίπε δεν υπάρχουν για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Κατερίνα Γιώτα: «Τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν πάντα ιδιαιτερότητες και για αυτό οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένες κόντρα στην Ηλιούπολη και να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα, με την ίδια σοβαρότητα που αγωνιζόμαστε πάντα. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως δείχνει στις τελευταίες εμφανίσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».