ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Βούλα απέναντι στον Πρωτέα

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, με τις «ερυθρόλευκες» να αντιμετωπίζουν στο «Γεώργιος Γεννηματάς» της Βούλας τον τοπικό Πρωτέα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος (05/01, 17:00).

Ο Θρύλος θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το 2019, να κατακτήσει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα στην Α1 Γυναικών και να συνεχίσει το αήττητο σερί του σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, για να μπορέσει από την Κυριακή να επικεντρωθεί για την αναμέτρηση με την Fenerbahce στην Τουρκία για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας είναι οι  Ρίτα Ρασίντ και Ιβάνα Τίκβιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αποτελείται από τις:  Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε για τo ματς με τον Πρωτέα Βούλας πως: «Δουλέψαμε αρκετά όλο αυτό το διάστημα, παρότι υπήρχε αποχή από τα παιχνίδια. Προσπαθούμε να εντάξουμε στο σύνολο και την Ιβάνα και στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών διορθώσαμε κάποια πράγματα, αφού είχαμε και την ευκαιρία να το κάνουμε με τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας. Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με τον Πρωτέα χωρίς να έχουμε κάποιον τραυματισμό και το μυαλό μας είναι μόνο στο πρωτάθλημα. Στην πορεία μπορούμε να σκεφτούμε το παιχνίδι της Τετάρτης με την Fenerbahce στην Τουρκία».