ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.
Στην Άρτα για το Κύπελλο

Από την Άρτα, ξεκινούν οι υποχρώσεις της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.- «Ομίλου Ξυνή»  για το θεσμό του Κυπέλλου. Οι ερυθρόλευκοι αρχίζουν την πορεία τους για την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν πέρυσι στο ΔΑΚ Γλυφάδας, με αντίπαλο τον Πρωτέα. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (1/12), στις 16:00 στην Άρτα, στο πλαίσιο του 1ου γύρου, της Α φάσης, του Κυπέλλου Ελλάδας.  

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αντώνης Κόντης, Γρηγόρης Σανίκης, Αργύρης Παπαδόπουλος.  

Ο  προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε, στο olympiacossfp.gr, εν όψει της αναμέτρησης με τον Πρωτέα, τα εξής: «Ξεκινάει μια ακόμα διοργάνωση, αυτή του κυπέλλου και θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, παρόλα αυτά είναι ένα επίσημο παιχνίδι και θα πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα».