ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στα Γιάννενα για την πρώτη νίκη

Μερικές ημέρες μετά από τη νικηφόρα πρεμιέρα στις εγχώριες διοργανώσεις και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ρυθμούς ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας αγωνίζονται το Σάββατο (12/10, 14:00) στα Γιάννενα απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ για την 1η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Μοναδική απούσα η Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση οπίσθιας αποσυμπίεσης ποδοκνημικής στο δεξί πόδι.

Η αποστολή του Θρύλου για το παιχνίδι στα Γιάννενα αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ ότι: «Μπαίνουμε στην πρεμιέρα μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι εγχώριες διοργανώσεις είναι ο βασικός μας στόχος κάθε χρονιά όπως και το αήττητό μας και θέλουμε μετά την καλή εμφάνιση με τον Σπόρτιγκ στο Κύπελλο, να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Προσωπικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλω να δω μερικά πράγματα για το ματς του Eurocup απέναντι στην Namur. Είναι η ευκαιρία να κάνουμε κάποιες δοκιμές, αλλά χωρίς να αλλάξουμε και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς που ακολουθεί στην Ευρώπη».