ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των νταμπλούχων

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. - Ομίλου Ξυνή, συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» περιλαμβάνει δυνατά φιλικά, προπονητικού χαρακτήρα σε Θεσσαλονίκη και Έδεσσα το διάστημα 23-25/8, με αντιπάλους τη Δράμα, την Κέρκυρα, τον ΠΑΟΚ και τον Αερωπό, με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη για την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα το Σάββατο 31 Αυγούστου κόντρα στην RK Borac από τη Βοσνία, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του EHF Cup. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, έχοντας στη διάθεση του όλο το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr, για την πορεία της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν τα εξής: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτόν τον πρώτο μήνα προετοιμασίας. Όλα τα παιδιά καθημερινά δείχνουν μεγάλη διάθεση και δίνουν το 100%. Μας μένει μια εβδομάδα πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό μας αγώνα και αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν ώστε η ομάδα να βρει αγωνιστικό ρυθμό».