ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.
Πρώτος και με διαφορά από την πρώτη μέρα

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 9ου πρωταθλήματος και 5ου διαδοχικού στον Κλειστό Στίβο, πραγματοποίησαν οι Άνδρες του τμήματος Στίβου του Ολυμπιακού μετά τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας των αγώνων του 33ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Σ.Ε.Φ.  Οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούν την κούρσα στη βαθμολογία με 44 βαθμούς έχοντας σημαντική διαφορά από Κηφισιά και Τρίκαλα που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς. Ο συνολικός απολογισμός της πρώτης μέρας στους Άντρες ήταν πέντε μετάλλια, εκ των οποίων 1 χρυσό, 3 ασημένια και 1 χάλκινο. Οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή να σφραγίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος για 5η διαδοχική σεζόν και 9η συνολικά στην ιστορία τους!

Χρυσός για 9η διαδοχική χρονιά ο Τσιάμης!

Ο Δημήτρης Τσιάμης συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στο άλμα εις τριπλούν καθώς ο 37χρονος πρωταθλητής ήταν ο νικητής του αγωνίσματος για 9η διαδοχική χρονιά και 13η συνολικά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου καταλαμβάνοντας την 1η θέση στον τελικό με επίδοση 16.23μ., την οποία πέτυχε στη τρίτη του προσπάθεια, χάνοντας για λίγο το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης που είναι στα 16.50μ.

Ασημένιοι Τριβυζάς, Πατσουκάκης και Χατζίου, χάλκινο ο Δρίτσας

Στο άλμα επί κοντώ Δημήτρης Πατσουκάκης και Πέτρος Χατζίου μοιράστηκαν τη δεύτερη θέση καθώς και οι δυο πρωταθλητές του Ολυμπιακού πέρασαν τα 5,30 και ανέβηκαν στο βάθρο. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο Παναγιώτης Τριβυζάς, στα 60 μέτρα όπου τερμάτισε την απόσταση σε 6,72''.  Στα 400 μέτρα ακόμα δυο «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις, με τον Ιερόθεο Δρίτσα να καταλαμβάνει την τρίτη θέση με επίδοση 49,34'' εν.ω τον ακολούθησε στην τέταρτη θέση ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ολοκληρώνοντας την απόσταση σε 49.48''. Στις υπόλοιπες «ερυθρόλευκες» συμμετοχές ο Στέλιος Φιλάϊ τερμάτισε πέμπτος στα 1500μ με επίδοση 3:59:19  και ο Παναγιώτης Ανυφαντής, στη σφαιροβολία, κατέλαβε την 10η θέση με καλύτερη βολή στα 14,56μ.