ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρώτος ημιτελικός Ευρώπης, με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη!

Πανέτοιμη για την ημιτελική φάση του Challenge Cup, κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, είναι η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Την Τρίτη (7/2) στις 20:00 (COSMOTE SPORT 8), o Θρύλος, που διεκδικεί την παρουσία του σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό, υποδέχεται τους «πράσινους» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στην πρώτη «μάχη» των «4» του θεσμού. Στον πρώτο, κρίσιμο ημιτελικό της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και, με έξτρα «όπλο» τον κόσμο τους, να πάρουν «καθαρή» νίκη επί του Παναθηναϊκού, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό. Την άλλη Τετάρτη (15/2, 19:00), ο Ολυμπιακός θα δώσει τη ρεβάνς με τους «πράσινους» στο Μαρούσι, στο κλειστό του Αγ. Θωμά, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είναι ένα παιχνίδι με βαθιά συναισθήματα και για τις δύο πλευρές, τόσο για εμάς, όσο και για τον αντίπαλο. Πιστεύω στους παίκτες μου, όμως χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση. Θέλουμε, με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, να κάνουμε το πρώτο βήμα που χρειαζόμαστε, ώστε να αποκτήσουμε προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, τον τελικό».

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Περιμένουμε ένα σπουδαίο ντέρμπι και ένα παιχνίδι βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Το γήπεδο μας θα γεμίσει από τους φιλάθλους μας και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Φέτος, δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να μπούμε στο ματς, με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να τα δώσουμε όλα. Μαζί με τους φιλάθλους μας, είμαστε ακόμα πιο δυνατοί! Θέλουμε να απολαύσουμε τη στιγμή και να μην το πάρουμε ως δεδομένο, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση του παιχνιδιού και η κάθε συνεισφορά του κάθε παίκτη, θα είναι απαραίτητη και θα εκτιμηθεί. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για να πάρουμε τη νίκη».