ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρώτα ο Εθνικός μετά το Φάιναλ Φορ στη Χίο!

Τον Εθνικό στο Παπαστράτειο (ως τυπικά γηπεδούχος) αντιμετωπίζει το Σάββατο (9/2) στις 17:30, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» μπαίνουν με το πλεονέκτημα των 6 βαθμών στον A’ όμιλο και θέλουν να προσθέσουν μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους. Στη συνέχεια η προσοχή των νταμπλούχων θα στραφεί στο Φάιναλ Φορ που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (15/2 & 16/2) στη Χίο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου, Χάνα Μπάκλινγκ.

Ελευθερία Πλευρίτου: «Σήμερα θρηνούμε την πιο μαύρη και λυπητερή στιγμή στην ιστορία του συλλόγου μας. Όταν στις 8 Φεβρουαρίου του 1981, 21 ψυχές χάθηκαν στα σκαλιά της Θύρας 7. Συμπληρώνουμε 38 χρόνια από τότε αλλά κανένας δεν μπορεί  να ξεχάσει αυτή την ημέρα. Το Σάββατο ξεκινάει η 3η φάση του πρωταθλήματος και παίζουμε με τον Εθνικό. Στόχος  μας είναι η νίκη την οποία θα αφιερώσουμε στους 21 Αθάνατους φιλάθλους μας».