ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρόβα Ευρώπης με Άρη

Για την δεύτερη αγωνιστική της Volleyleague ο Ολυμπιακός θα αγωνισθεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, εκτός έδρας με τον Άρη στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη στις 19:00, ενώ δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα μετά την νικηφόρο πρεμιέρα στο Ρέντη με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό, εν όψη μάλιστα και του πρώτου αγώνα της για το Champions League με την Αυστριακή Posojilnica AICH/DOB εκτός έδρας την Τετάρτη της ερχόμενης εβδομάδας. Την αποστολή στην Θεσσαλονίκη δεν θα ακολουθήσει ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Χριστοφιδέλης, λόγω ενοχλήσεων στον καρπό.

Ο διαγώνιος της ομάδας μας Αινείας Τζελάτι που στο παρελθόν έχει αγωνισθεί με την φανέλα του Αρη δήλωσε σχετικά με τον αγώνα.

«Ο αγώνας με τον Άρη δεν θα είναι εύκολος και δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο. Πάμε μόνο για τη νίκη και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Προετοιμαζόμαστε γι αυτό το ματς. Ο Άρης στο Λιγκ Καπ έδειξε ότι εάν βρεθεί στη μέρα του μπορεί να παίξει ελεύθερα και να σου κάνει τη ζημιά. Οι παίκτες του είναι έμπειροι αθλητές που παίζουν χρόνια μαζί. Θέλουν πολύ προσοχή. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ολυμπιακό με αγώνες Τετάρτη Σάββατο. Θα τα καταφέρουμε σε όλους τους στόχους διότι η ομάδα του Ολυμπιακού έχει φτιαχτεί για αυτό το σκοπό, για να διεκδικήσει όλους τους στόχους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και από την προπόνηση που γίνεται και από την προετοιμασία και από την οργάνωση».

Σχετικά με την προϊστορία των αγώνων Άρη - Ολυμπιακού αξίζει να αναφερθεί οτι η ομάδα μας μετράει 15 νίκες στην Θεσσαλονίκη, έναντι μόλις δυο του Αρη (Οκτώβριο του 2011 και τον Απρίλιο του 2012) απο το 1998, όταν καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων στο βόλεϊ.