ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Προπονήσεις και πάλι!

Στους γνώριμους ρυθμούς των καθημερινών προπονήσεων έχουν επιστρέψει οι κολυμβητές της αγωνιστικής ομάδας του Ολυμπιακού.  Μετά την είσοδο στην τρίτη φάση της άρσης των περιοριστικών μέτρων στην αθλητική δραστηριότητα, οι «ερυθρόλευκοι» προπονούνται υπό τις οδηγίες του αρχιπροπονητή του Θρύλου, Νίκου Γέμελου στο Παπαστράτειο, τηρώντας  τις σχετικές οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο στόχος των Πειραιωτών είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της διεκδίκησης του 61ου πρωταθλήματος και 25ου διαδοχικού με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί στις αρχές Αυγούστου.

Παράλληλα με την  αγωνιστική ομάδα, κανονικά έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις και η προαγωνιστική ομάδα από τη στιγμή που έχει επιτραπεί η προσέλευση για προπόνηση στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και των μικρότερων σε ηλικία αθλητών και αθλητριών (και κάτω των 13 ετών).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή στις προπονήσεις αλλά και ιδιαίτερα προσεκτικοί. Τηρούμε όλους τους κανόνες προστασίας και προετοιμαζόμαστε για τους στόχους που έχουμε μπροστά μας.  Είμαστε στην τελική ευθεία μετά από όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, όχι μόνο εμείς φυσικά αλλά και όλος ο κόσμος μετά την καραντίνα. Προχωράμε για να πάμε προς την υποχρέωση μας από ένα κομμάτι του συλλόγου μας που είναι το πιο ιστορικό, δουλεύοντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι αθλητές μας θα προετοιμαστούν για αυτό και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αφού ακολουθούσαν αυτό το διάστημα, όλο το πρόγραμμα προπόνησης εκτός νερού, ενώ από ένα σημείο και μετά όπου επιτρεπόταν, κολυμπούσαν στη θάλασσα. Πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσει το διάστημα της διακοπής».