ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρεμιέρα στο μίνι-πρωτάθλημα, κόντρα στον Φοίνικα!

Στη «μάχη» του νέου μίνι-πρωταθλήματος της Volley League, ρίχνεται το Σάββατο (26/2) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Σύρου, τον οποίο υποδέχεται στις 19:30 (Volley League TV) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης της Volley League. Στην πρεμιέρα του νέου μίνι-πρωταθλήματος, μεταξύ των έξι πρώτων ομάδων της κανονικής διάρκειας, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να «μπουν» με το «δεξί» και να επικρατήσουν του Φοίνικα, με τον οποίο ισοβαθμούν με οκτώ βαθμούς στην τρίτη θέση.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Σημαντικό παιχνίδι, γιατί σίγουρα, θα σηματοδοτήσει την αρχή αυτού του νέου μαραθωνίου. Περιμένω, ότι οι παίκτες μας θα γίνουν ένα στο γήπεδο και πέρα από την τεχνική, θα πρέπει να δείξουν πολλή καρδιά και αγωνιστικό πνεύμα, για να κερδίσουν».

Ανέστης Δαλακούρας: «Ξεκινάμε την Β’ φάση του πρωταθλήματος, που βγάζει τον πρωταθλητή. Οι διαφορές είναι μικρές και θα γίνουν πολλά καλά ματς και όλα παίζονται. Ξεκινάμε με δύσκολο ματς στην έδρα μας, στο οποίο μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε. Η ομάδα μας στα τελευταία ντέρμπι δεν έχει δείξει διάρκεια, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ και αυτό θα βγει στο γήπεδο».