ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρεμιέρα στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά

Από το Ζηρίνειο, κόντρα στην Κηφισιά ξεκινάει η φετινή προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Δευτέρα (26/10) στις 18:00 την ομάδα των βορείων προαστίων και μια εβδομάδα μετά την νίκη στο Ρέντη για το Λιγκ Καπ, θέλουν να επαναλάβουν το θετικό αποτέλεσμα ξεκινώντας ιδανικά την πορεία τους στη Volleyleague. Η αναμέτρηση με την Κηφισιά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ Sports.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης: «Περιμέναμε εδώ και καιρό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι σαν ομάδα είμαστε σε σωστό δρόμο. Αγωνιζόμαστε σε μια δύσκολη έδρα, σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο αλλά αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Όλη η δουλειά που έχουμε κάνει στο διάστημα της προετοιμασίας, θέλουμε να αποτυπωθεί στο γήπεδο, ξεκινώντας από τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά».

O αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους, αφού ειδικά φέτος είναι πολύ σημαντικό με την κατάσταση που επικρατεί. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε πριν λίγες ημέρες και κερδίσαμε εύκολα και στον αθλητισμό αυτό καμιά φορά μπορεί να αποτελέσει παγίδα. Ωστόσο εμείς από την πλευρά μας, μετά την πρόκριση στο Λιγκ Καπ θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».