ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πράξη πρώτη με τη Ζοκ στη Σερβία!

Στη Σερβία βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (26/10), η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League, με αντίπαλο τη Ζοκ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (27/10) στις 20:00 (COSMOTESPORT 9HD).  Οι «ερυθρόλευκες» μετά τις δυο διαδοχικές προκρίσεις κόντρα στην Αστερίξ και την Μινχάνσκα Μινσκ, θέλουν να ξεπεράσουν, το τρίτο και τελευταίο «εμπόδιο», στο δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.  Απέναντι στη Ζοκ ο Θρύλος θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Ρέντη την προσεχή Πέμπτη (4/11, 16:30).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο: «Μπροστά μας έχουμε δυο πολύ σημαντικούς αγώνες με τη Σερβική ομάδα. Και στα δυο ματς θα αγωνιστούμε για τη νίκη, εστιάζοντας φυσικά στο πρώτο εκτός έδρας αγώνα. Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που παίζει καλό βόλεϊ, είναι νεανικό σύνολο αλλά πολύ καλά οργανωμένο. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και να αποκτήσουμε το προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League».  

Βίλμα Σάλας: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και έχουμε ξεπεράσει δύσκολες καταστάσεις για να φτάσουμε σε αυτό το γύρο. Η ομάδα μας γνωρίζει την ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας για να παίξουμε με κορυφαίες ομάδες άμα καταφέρουμε να περάσουμε αυτό το γύρο. Για αυτό είμαστε συγκεντρωμένες για να κερδίσουμε τον επόμενο αντίπαλο μας και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μας παιχνίδι».