ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πράξη δεύτερη με ΑΕΚ

Μετά την νίκη με 3-0 στο Ρέντη, η «μάχη» των προημιτελικών της Volleyleague, για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, συνεχίζεται με τη σειρά των αγώνων να μεταφέρεται στο κλειστό γυμναστήριο Μετς. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της φάσης 1-8, το Σάββατο (6/4), στις 17:00 και θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 2-0 και να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Φοίνικας-Παμβοχαϊκός. Ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.  

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι τελείως διαφορετικό. Ο αντίπαλος θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, θα πιέσει από το σερβίς και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά».