ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πράξη...πρώτη στην Πυλαία

Έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (20:00, Novasports 3) στο κλειστό της Πυλαίας και στόχος τους είναι το μπρέικ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Δημήτρη Καζάζη, η προετοιμασία συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση μετά την ολοκλήρωση της οποίας η ερυθρόλευκη αποστολή αναχώρησε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. To δεύτερο παιχνίδι της σειράς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (26/4)  στις 17:00 στο Ρέντη

 

Καζάζης: «Τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ: «Tώρα που ξεκινάει η σειρά των τελικών το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα και παράλληλα ηρεμία γιατί θα παίξουμε σε καυτή έδρα. Πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε το μπρέικ. Θα είναι μια σκληρή σειρά τελικών, κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και χρειάζεται μεγάλη υπομονή στην προσπάθεια μας. Ξεκάθαρος στόχος δικός μας και αυτό που θέλουμε είναι να επικρατήσουμε εμείς σε όλη τη σειρά».