ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Περιστέρι, ΠΑΟΚ και μετά Μλάντοστ!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού καθώς περιλαμβάνουν δυο αγώνες πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο  και ενώ την Τετάρτη (27/3) ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μλάντοστ για την 11η αγωνιστική του Champions League. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν αρχικά το Σάββατο (23/3, 16:00) τον Γ.Σ. Περιστερίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και την Κυριακή (24/3, 14:00) θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Δημήτρης Σκουμπάκης: «Έχουμε μπροστά μας μια δυάδα αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ, πριν το σημαντικό παιχνίδι με τη Μλάντοστ για το Champions League. Θα αξιοποιήσουμε τα δυο συγκεκριμένα ματς για να δουλέψουμε κάποια πράγματα που θέλουμε ενόψει των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων και φυσικά για να διευρύνουμε το μεγάλο νικηφόρο σερί στην Ελλάδα».