ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Παρουσία του προέδρου η τελευταία προπόνηση!

Παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη, ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30/5) το απόγευμα, στο Βελιγράδι η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών για το Final-8 του Champions League. Ο πρόεδρος του Θρύλου έδωσε το «παρών» στην πισίνα «Sportski Centar 11. April» και παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, ενόψει της πρεμιέρας του Final-8 του Champions League. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι έτοιμοι και την Τετάρτη (31/5) στις 18:00 (ΕΡΤ Sports), αντιμετωπίζουν την «οικοδέσποινα» Νόβι Μπέογκραντ στη σερβική πρωτεύουσα, για τον προημιτελικό του θεσμού.

Για την πρώτη «μάχη» του Final-8 της διοργάνωσης, στο «σπίτι» της Νόβι Μπέογκραντ, ο Χριστόδουλος Κολόμβος βρίσκεται εκτός πλάνων των «ερυθρόλευκων», λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει τον τελευταίο μήνα. Παρόλα αυτά, στην κρίσιμη πρεμιέρα με τους Σέρβους στην πισίνα «Sportski Centar 11. April», ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και αποφασισμένος για ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο Final-8, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στη φάση των «4», πάντα με «φόντο» το τρίτο Champions League της ιστορίας του και τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο.

Οι συναντήσεις των «ερυθρόλευκων» με... παλιούς γνώριμους!

Πολλούς... παλιούς γνωστούς συνάντησε η αποστολή του Θρύλου στη Σερβία, στο πλαίσιο του Final-8 του Champions League. Στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι αποστολές των ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν πρώην συμπαίκτες τους και συγκεκριμένα, τους Σκουμπάκη, Βλαχόπουλο (Νόβι Μπέογκραντ), Αργυρόπουλο (Φερεντσβάρος), Κάκαρη και Γιόκοβιτς (Γιουγκ), καθώς και τον άλλοτε βοηθό προπονητή του Θοδωρή Βλάχου, Χρβόγε Κόλιανιν (Γιουγκ).