ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.
Παναγιώτης Φασούλας: «Η απόλυτη δικαίωση για Μαρινάκη, Κουντούρη και Λεριώτη»

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί των Χανίων με 91-65 για την 15η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, έσπασε το ρεκόρ των Χάσκις, φτάνοντας της 112 νίκες στο πρωτάθλημα και γράφοντας ιστορία το γυναικείο μπάσκετ.

Μετά από αυτό το τεράστιο επίτευγμα, ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας, δήλωσε στο www.olympiacossfp.gr:

«Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που δικαιώνουν απόλυτα την απόφαση του Γιώργου Λεριώτη, του Μιχάλη Κουντούρη και του Βαγγέλη Μαρινάκη να επανιδρύσουν το τμήμα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού το 2015. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένη αναφορά από την μεριά μου στον Γιώργο Λεριώτη. Είναι ο πλέον αφανής... μπασκετάνθρωπος με το πιο εμφανές έργο στο μπάσκετ και όχι μόνο στο γυναικείο. Αν δεν ήταν αυτός και η επιμονή του ανθρώπου αυτού δεν θα μπορούσαμε τώρα να μιλάμε για αυτό το ρεκόρ του Ολυμπιακού. Εύχομαι και ελπίζω να είναι πάντα κοντά στο Ολυμπιακό και στο γυναικείο μπάσκετ και να έχει την ίδια επιμονή και το ίδιο πάθος».