ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ο Θρύλος στη Νάξο για να «ντουμπλάρει» τις νίκες!

Στη Νάξο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του 2ου τελικού των πλέι οφ με αντίπαλο τον Πανναξιακό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (24/4) στις 19:00 στο Δ.Α.Κ. Νάξου. Ο Θρύλος προηγείται με 1-0 στη σειρά των τελικών που κρίνεται στις τρεις νίκες και θέλει να τις διπλασιάσει για να έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και νταμπλ την Πρωτομαγιά (Τετάρτη 1/5) στις 19:00 στο Ρέντη μαζί με τον κόσμο του. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» ταξίδεψε στη Νάξο, με τα γνωστά προβλήματα απουσιών, αφού οι τραυματίες Σάσκια Χίπε και Κατερίνα Γιώτα είναι τραυματίες.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: ««Ο στόχος μας στο 2ο τελικό των πλέι οφ, είναι να διπλασιάσουμε τις νίκες μας κόντρα στον Πανναξιακό για να έχουμε την ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο σπίτι μας τη μεθεπόμενη Τετάρτη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο αντίπαλός μας θα είναι ανταγωνιστικός μέσα στην έδρα του και θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Για αυτό οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αγωνιστούμε με πίστη στο πλάνο μας».

Η Τζίνα Λαμπρούση ενόψει του 2ου τελικού με τον Πανναξιακό ανέφερε: «Έχοντας κάνει την πρώτη μας νίκη στο Ρέντη, θέλουμε να πάρουμε τη δεύτερη στη Νάξο ώστε να βρεθούμε ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Θέλει συγκέντρωση το αυριανό ματς γιατί ο Πανναξιακός είναι σαφώς καλύτερη ομάδα στην έδρα του».