ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ο Θρύλος έτοιμος για τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό!

Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23 «μπαίνει», το Σάββατο (29/4), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Στις 21:30, τα κορίτσια του Θρύλου δίνουν τον πρώτο τελικό της Volley League με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι. Στην πρώτη τελική «μάχη» στο κλειστό του Αγ. Θωμά, οι «ερυθρόλευκες» στοχεύουν στο 1-0 επί των «πράσινων» στη σειρά και συνάμα, στο πρώτο, από τα τρία βήματα, για το πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, την Τετάρτη (3/5) το απόγευμα (18:00), η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον δεύτερο τελικό της Volley League.

*Την Παρασκευή (28/4) το πρωί, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η συνέντευξη Τύπου των τελικών της Volley League, παρουσία των προπονητών και των αρχηγών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η συνέντευξη Τύπου:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στους τελικούς, είμαστε περήφανοι, γιατί στο βόλεϊ το πιο σημαντικό είναι τα πλέι οφ και είναι σημαντικό να είσαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή. Με έχει εκπλήξει με πολύ θετικό τρόπο το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, πιο παλιά υπήρχε μια κυριαρχία, δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικό. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες ήταν αυτές που έφτασαν στα ημιτελικά, οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το πλεονέκτημα έδρας δίνει ένα αβαντάζ στον αντίπαλο, όμως η αγωνιστική ετοιμότητα είναι το σημαντικότερο. Οι επιπλέον μέρες ξεκούρασης που είχαμε μπορεί να είναι πλεονέκτημα, αλλά από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έπαιξε έναν παραπάνω αγώνα και σίγουρα, μπορεί να έχει καλύτερο ρυθμό. Το επίπεδο βόλεϊ των ομάδων θα καθορίσει το αποτέλεσμα των τελικών».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Ήρθε η ώρα για τη διεκδίκηση του πιο σημαντικού τίτλου της χρονιάς, του πρωταθλήματος. Για μία ακόμη χρονιά, αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό στους τελικούς, μια πολύ δυνατή ομάδα. Είμαστε σίγουροι, ότι θα γίνει μια σειρά πολύ δυνατών παιχνιδιών. Εύχομαι να παιχτεί καλό βόλεϊ και στο τέλος, φυσικά, να κερδίσει ο καλύτερος, θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο, τον χρειαζόμαστε πολύ σε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει τα γήπεδα και να ευχαριστηθεί ο κόσμος ένα καλό επίπεδο βόλεϊ. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πρωταθλήματα το φετινό, με πάρα πολλά συναρπαστικά παιχνίδια».

Video

Συνέντευξη Τύπου για τους τελικούς της Volley League γυναικών: Παναθηναϊκός ΑΟ - Ολυμπιακός ΣΦΠ