ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι δηλώσεις των Πρωταθλητών Ευρώπης

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δήλωσαν μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης στο olympiacossfp.gr τα εξής:

Ο MVP της διοργάνωσης Γιόσιπ Πάβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ευρώπης. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό που ζούμε. Με την δουλειά που κάναμε όχι μόνο στην Γένοβα αυτές τις τρεις μέρες αλλά όλη τη χρονιά με μόνο μια ήττα. Σε όλα τα παιχνίδια δείξαμε πόσο ανώτερη ομάδα είμαστε και αξίζαμε να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης»

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το κύπελλο από την αρχή της χρονιάς. Το θέλαμε βασικά από τον χαμένο τελικό του 2016 και ήρθε τελικά δυο χρόνια αργότερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που μας υποστήριξε από τη αρχή της χρονιάς και όσους ταξιδέψανε μέχρι την Γένοβα. Δεν τελειώνουμε εδώ και έχουμε σίγουρα συνέχεια»

Πάουλο Ομπράντοβιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος, Δείξαμε σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και η καλύτερη παρέα. Το αξίζαμε και όπως είπα και πριν τον αγώνα όλη τη χρονιά κάναμε χώρο για αυτό το κύπελλο. Αυτή η ομάδα το άξιζε και όλη τη χρονιά έπαιξε εκπληκτικά για αυτό το τρόπαιο. Χάσαμε μόνο ένα παιχνίδι και αυτή ήταν η χρονιά του Ολυμπιακού»

Αλέξανδρος Γούνας: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Δείξαμε από την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού ότι το θέλουμε πάρα πολύ. Πριν δυο χρόνια χάσαμε στον τελικό και αυτό μας πείσμωσε πάρα πολύ ώστε να φτάσουμε σήμερα στην κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης»

Μανώλης Μυλωνάκης: «Τα συναισθήματα που νιώθουμε αυτή τη στιγμή είναι χαρά. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, ο πόθος και η λαχτάρα για αυτό το κύπελλο μας το έφεραν. Τα λόγια είναι περιττά και λίγα να περιγράψουν αυτή τη στιγμή».

Γιώργος Δερβίσης: «Ό,τι και να πω είναι λίγο. Τα λόγια είναι περιττά. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης πετυχαίνοντας αυτό που σχεδιάζαμε ουσιαστικά από την πρώτη προπόνηση. Αυτή η νίκη είναι αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς όλων και αφοσίωσης στην ομάδα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και είμαι πολύ περήφανος για αυτούς».

Βαγγέλης Δελακάς: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά σε όλο το τιμ, στη διοίκηση. Αυτό που πετύχαμε είναι συγκλονιστικό, είναι ανεπανάληπτο και το αξίζαμε. Συγχαρητήρια σε όλους».