ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης τόνισε μετά την κατάκτηση του League Cup: 
«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Εθνικό ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα και έφτασε άξια ως εδώ. Η ομάδα μου ακολούθησε μια συγκεκριμένη τακτική από την αρχή ως το τέλος στον αγώνα και έφτασε σε μια καθαρή νίκη, καθώς είχαμε περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση. Στον ημιτελικό κάναμε μια κακή εμφάνιση απέναντι στον Άρη, σήμερα νομίζω πως πραγματικά κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση ακόμα και στο πρώτο σετ, αν και υστερήσαμε λίγο στο κομμάτι της επίθεσης. Πιέσαμε πολύ τον Εθνικό στην υποδοχή και στο μπλοκ και όπως προανέφερα φτάσαμε άξια στην κατάκτηση του τίτλου. Όλα τα παιδιά βοήθησαν πολύ, και ο Κοκκινάκης αν και με τον Άρη βρέθηκε σε κακή μέρα, στον τελικό ήταν συγκεντρωμένος και έδειξε τον πραγματικό του εαυτό, ενώ μεγάλη συμμετοχή στη νίκη είχε και ο Κόοιστρα που μπήκε τώρα στην ομάδα, ειδικά στο μπλοκ. Θέλω να αφιερώσω αυτό τον τίτλο στον Νίκο Μαντούβαλο καθώς και σε όλους μου τους συνεργάτες, οι οποίοι είναι κοντά μου καθημερινά».
 
Ο Κάρσον Κλαρκ που ψηφίστηκε ως καλύτερος επιθετικός του τελικού δήλωσε:
«Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι είναι ομάδα των τίτλων και είμαι χαρούμενος που συνέβαλα κι εγώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει. Είναι καταπληκτικοί οι οπαδοί μας.
Έκανα τα δύο καλύτερα μου παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο League Cup. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Προύσαλη, με καταλαβαίνει και με βοηθάει πολύ. Θέλω να συνεχίσω με τίτλους. Η όρεξη άνοιξε για περισσότερους τίτλους».
 
Ο κορυφαίος λίμπερο της διοργάνωσης Γιώργος Στεφάνου, πανευτυχής μετά τη κατάκτηση της κούπας τόνισε : 
«Όσον αφορά τη διάκριση του ΜVP είμαι πολύ συγκινημένος. Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο και είμαι περήφανος. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου γιατί όλο αυτό που παρουσιάζουμε είναι ομαδική προσπάθεια. Εύχομαι να είναι το ορεκτικό αυτή η κούπα για τις επόμενες δυο που έρχονται και να είμαστε όλοι υγιείς και ικανοί για να βοηθήσουμε την ομάδα του Ολυμπιακού να φτάσει ξανά στην κορυφή».
 
Ο Μίλαν Γιούρισιτς είπε: 
«Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου γιατί κάναμε εξαιρετική δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά την εμφάνιση στο πρώτο σετ δείξαμε το καλό μας πρόσωπο πραγματοποιήσαμε το καλό μας παιχνίδι και ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αυτό είναι το μοντέλο παιχνιδιού που θέλουμε να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια της σεζόν»
 
Ο Μενέλαος Κοκκινάκης τόνισε με τη σειρά του: 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε ο κόσμος και μας βοήθησε και καταφέραμε να κερδίσουμε την Αλεξανδρούπολη και να πάρουμε το πρώτο Κύπελλο τη φετινή χρονιά. Από κει και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε. Σίγουρα χαιρόμαστε και θα πανηγυρίσουμε σήμερα και αύριο αλλά μετά θα το ξεχάσουμε γιατί έχουμε άλλους δυο στόχους και σιγά σιγά, βήμα βήμα θα γινόμαστε καλύτεροι για να τους κατακτήσουμε και αυτούς. Τώρα έχουμε τον Παμβοχαϊκό στο Κύπελλο, έναν πολύ δύσκολο αγώνα στον οποίο εννοείται ότι θα πάμε για τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για μας είναι πολύ σημαντικό να χαιρόμαστε τους τίτλους μας και τις νίκες μας με τον κόσμο του Ολυμπιακού που μας στηρίζει και στα δύσκολα. Τον θέλουμε και στο Ρέντη να μας βοηθήσει στους επόμενους αγώνες για να καταφέρουμε να του δώσουμε αυτά που θέλει».
 
Τέλος ο Αντρέι Ντιάτσκοφ πανευτυχής και αυτός δήλωσε: 
«Είναι το πρώτο μου χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και τις δύο μέρες της διοργάνωσης και κατακτήσαμε δίκαια το Λιγκ Καπ. Συνεχίζουμε, όμως, την σκληρή δουλειά, γιατί την Τετάρτη έχουμε ξανά αγώνα για το Κύπελλο».