ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι δηλώσεις των νικητριών!

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) μετά τον αγώνα: 
Πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε μια επαρχιακή πόλη και μια έδρα που θεωρώ ότι θα είναι δύσκολη για όλους τους αντιπάλους. Όλα πήγαν κατ ευχήν, συγχαρητήρια στην Νίκη Λευκάδας για την προσπάθεια της και συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί σαν πρεμιέρα και για την χρονική στιγμή που καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, έδειξαν χαρακτήρα και πήραν το ματς. Κάναμε μια κοιλιά στο τρίτο δεκάλεπτο που ευτυχώς την μαζέψαμε γρήγορα και από την στιγμή που αρχίσαμε να παίζουμε όπως μπορούμε πήραμε μια διαφορά η οποία αντικατοπτρίζει την εικόνα των δυο ομάδων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν στο πλευρό μας και έδωσε ώθηση στα κορίτσια ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο που χάσανε λίγο το ρυθμό τους και θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα εξακολουθήσει να μας υποστηρίζει και να είναι κοντά μας.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Ανθή Μπαλτά, δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) μετά τον αγώνα:
Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην νεότερη ιστορία του. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, αυτή είναι μόνο η αρχή, έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που σε ακόμα ένα παιχνίδι, μετά από αυτό του κυπέλλου, ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε και είμαι σίγουρη ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι όλο και περισσότεροι

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού Όλγα Χατζηνικολάου, δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) μετά τον αγώνα:
Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ήταν το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, το οποίο είχε τις ιδιαιτερότητες του για αυτό έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό. Θεωρώ ότι κάναμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο κολλήσαμε, χαλαρώσαμε χωρίς λόγο αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα… σίγουρα πρέπει να περιορίσουμε τέτοια γεγονότα αλλά ήταν το άγχος της πρεμιέρας που έπαιξε το ρόλο του. Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε στον κόσμο για εμάς, ήταν πολύ σημαντική η δύναμη και η ώθηση που μας έδωσαν και είμαι σίγουρη ότι θα τους έχουμε σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας.