ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι δηλώσεις των Κυπελλούχων Ελλάδας!

Διαβάστε στο olympiacossfp.gr τις δηλώσεις των αθλητριών της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στα Χανιά.

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Μετά από δύο χρόνια απουσίας από το Κύπελλο, λόγω του κορονοϊού, επιστρέψαμε στους τίτλους και το κατακτήσαμε. Σε αυτή τη χρονιά, ο τίτλος έρχεται αρκετά νωρίς, κάτι που μας χαροποιεί, είναι ο πέμπτος τίτλος Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια τεράστια ομάδα, αυτό δεν χρειάζεται να το πω εγώ, στοχεύει πάντα πάρα πολύ ψηλά. Είμαστε τρισευτυχισμένες! Σίγουρα, θα το γιορτάσουμε. Από αύριο όμως επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσουμε τους Προέδρους μας, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κ. Μιχάλη Κουντούρη και, φυσικά, όλη τη διοίκηση, που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν. Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας, που γέμισε σήμερα το γήπεδο. Είναι μοναδικές οι στιγμές αυτές! Το Κύπελλο αυτό είναι αφιερωμένο στην οικογένεια της Αγγελικής Νικολοπούλου και στην Αγγελική, φυσικά, για την απώλεια του παππού της. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια της Αγγελικής, είμαστε μαζί της».

Άννα Σπυριδοπούλου: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι, σε όλα τα τμήματα. Για ακόμα μία χρονιά, πήραμε το Κύπελλο και θέλουμε και το πρωτάθλημα, για να πανηγυρίσουμε το νταμπλ. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, συγχαρητήρια και στην Ελευθερία Μοσχάτου, έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στον τελικό».

Εβίνα Σταμάτη: «Είμαι περήφανη για την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό. Είμαστε πολύ χαρούμενες για το Κύπελλο. Εγώ νιώθω ευλογημένη που έχω υπάρξει και στα πέντε αυτά Κύπελλα του συλλόγου, χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Θέλω κι άλλα! Προς το παρών, βέβαια, θα χαρώ το σημερινό και συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μοσχάτου, ήταν πολύ ανταγωνιστική. Συγχαρητήρια και σε εμάς, γιατί παίξαμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που ήταν το… μισό Κύπελλο και σήμερα κερδίσαμε και την Ελευθερία στον τελικό. Τώρα, πάμε για το πρωτάθλημα».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Αυτή είναι η ομάδα του Ολυμπιακού, αυτή είναι η οικογένεια του Ολυμπιακού, είμαστε μαθημένοι στους τίτλους! Προσπαθούμε να τους διατηρήσουμε και να τους πάμε και ένα βήμα παραπέρα κάθε φορά. Συγχαρητήρια στο Μοσχάτο, παρουσιάστηκε πάρα πολύ δυνατό σήμερα. Από την αρχή οι στόχοι ήταν τρεις... Πρωτάθλημα, Κύπελλο και όσο καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Τα δύο τα καταφέραμε και πάμε για το τρίτο».