ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι δηλώσεις των Κυπελλούχων Ελλάδας!

Διαβάστε τι δήλωσαν οι «ερυθρόλευκοι» πρωταγωνιστές μετά την κατάκτηση του 21ου Κυπέλλου Ελλάδας στο olympiacossfp.gr:

Βλάχος: «Αυτά που εισπράττεις από τον Ολυμπιακό είναι πιο πολλά από αυτά που προσφέρεις»
Θοδωρής Βλάχος: «Αυτή τη στιγμή και ενώ έχουμε κατακτήσει το 21ο Κύπελλο και εγώ προσωπικά το 7ο, θέλω να το αφιερώσω στα 21 θύματα της Θύρας 7. Εμείς θυμόμαστε πάντα αυτά τα παιδιά τα οποία χάθηκαν για τον Ολυμπιακό . Από κει και πέρα τα 9 τελευταία χρόνια από το 2011 και μετά, από τη στιγμή που επιλέχθηκα να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού από τη διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη πιστεύω ότι βήμα βήμα καταφέραμε να κυριαρχήσουμε ξανά στην Ελλάδα και φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης. Όλοι μαζί, παίκτες, διοίκηση και κόσμος έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που τη ζηλεύουν πολλοί και αυτή η ομάδα έχει καταρρίψει πάρα πολλά ρεκόρ. Τώρα από κει και πέρα παρασύρομαι και εγώ από αυτές τις επιτυχίες. Είναι ένα ρεκόρ δικό μου αυτά τα 7 Κύπελλα αλλά το οφείλω κυρίως στο ότι είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι στο τέλος από τη στιγμή που είσαι μέλος σε μια τέτοια αυτά, αυτά που εισπράττεις από τον Ολυμπιακό, είναι πιο πολλά από αυτά που του έχεις προσφέρει».

Γιόκοβιτς: «Ξεχωριστή θέση στο σπίτι μου»
Μάρο Γιόκοβιτς: «Παίξαμε δυο καλά παιχνίδια, αλλά σίγουρα χρειάζεται να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ειδικά στην άμυνα. Κάνουμε μια καλή αρχή για τη συνέχεια της σεζόν η οποία έει πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό τον τίτλο που κατακτήσαμε σήμερα. Αναφορικά με τον τίτλο του MVP, δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια αλλά νιώθω τιμή και προνομιούχος που τον κέρδισα και σίγουρα θα έχει ξεχωριστή θέση στο σπίτι μου».

Γενηδουνιάς: «Κάθε τρόπαιο είναι σημαντικό»
Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Είχαμε δυο εύκολες επικρατήσεις και στον ημιτελικό και στον τελικό. Ένας από τους στόχους της φετινής χρονιάς, επετεύχθη. Σήμερα στον τελικό το σημαντικό δεν ήταν μόνο να κερδίσουμε το Κύπελλο, αλλά να παίξουμε καλά, να εξασφαλίσουμε μια μεγάλη διαφορά και να αποκτήσουμε ρυθμό για τους επόμενους αγώνες. Κάθε τρόπαιο , κάθε Κύπελλο είναι σημαντικό και είμαστε χαρούμενοι όλοι»

Δερβίσης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι»
Γιώργος Δερβίσης: «21ο Κύπελλο και συνεχίζουμε. Ήρθαμε εδώ με στόχο να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Το καταφέραμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό και συνεχίζουμε για να κατακτήσουμε και τους επόμενούς μας στόχους. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν εξαιρετικός όπως κάθε φορά που αγωνιζόμαστε στη Χίο και μας υποστήριξε δυναμικά και τις δυο ημέρες».