ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Οι «ερυθρόλευκες» δράσεις για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού!

Τρία σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, το 7ο Γυμνάσιο Νίκαιας, το 13ο Δημοτικό Σχολείο και το 44ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά στην Παλαιά Κοκκινιά, επισκέφθηκαν σήμερα αθλητές από όλα τα τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Οι συγκεκριμένες επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.  Ο σύλλογός μας  μετέχει ενεργά,  αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής των παιδιών και εφήβων και στην προσπάθεια να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν  σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια και ενίσχυση της ευεξίας. 

Στο 7ο Γυμνάσιο Νίκαιας παρευρέθηκαν οι αθλητές του τμήματος Κολύμβησης Στέφανος Δημητριάδης, Αντώνης Φωκαϊδης και ο μάνατζερ του τμήματος και Υπεύθυνος Ακαδημιών, Σπύρος Μπιτσάκης.

Στο 44ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά έδωσαν το παρών οι αθλητές από τα τμήματα πόλο Ανδρών και Γυναικών, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας και Ελευθερία Πλευρίτου, Σίλια Λογοθέτη αντίστοιχα.

Στο 13ο Δημοτικό Σχολείο μετέβησαν οι αθλητές από το τμήμα Κωπηλασίας του Ολυμπιακού, Βασίλης Αγγελόπουλος, Τάσος Τσάτης και ο έφορος του τμήματος Τάσος Βουγίδης.