ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του Θρύλου!

Η ώρα για την πρεμιέρα των υποχρεώσεων της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασε καθώς τη Δευτέρα (14/12) στις 16:15 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στη «φούσκα» της Όστια, την Ιταλική Ορτίτζια για την 1η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Champions League. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα δώσει το πρώτο από τα τρία διαδοχικά ματς σε διάστημα τριών ημερών , αφού την Τρίτη (15/12, 18:45) θα παίξει με τη Σπαντάου και την Τετάρτη (16/12, 18:45) με τη Γιουγκ.  Η αποστολή των Πειραιωτών βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στην Ιταλία και θα ολοκληρώσει στη γειτονική χώρα την προετοιμασία της  με δυο προπονήσεις (Κυριακή απόγευμα και Δευτέρα πρωί).  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος, Γραμματικός, Μαθιόπουλος. Εκτός έμεινε ο Γιάννης Σύρμας.

Οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στην Ιταλία θα μεταδοθούν σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση από το EΡΤ SPORTS

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μετά από αρκετά καιρό επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, όπως και οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας για το Champions League.  O Oλυμπιακός στην Ευρώπη έχει πετύχει πάρα πολύ σημαντικά πράγματα και ο στόχος του είναι η νίκη σε κάθε αγώνα. Με αυτό το σκεπτικό θα αγωνιστούμε στην Ιταλία. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν παίζαμε αγώνες εδώ και καιρό ίσως μας επηρεάσει αλλά νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στις πρώτες μας αναμετρήσεις στην Ευρώπη».

Ο Mάριος Καπότσης ανέφερε από την πλευρά του: «Είναι σημαντικό που έχουμε ευρωπαϊκούς αγώνες. Θα μας κάνει πολύ καλό αγωνιστικά γιατί ως τώρα έχουμε παίξει λίγο  στο πρωτάθλημα και δεν έχουμε πολλούς αγώνες σαν ομάδα.  Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια έχει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και οφείλουμε κι εμείς με τη σειρά μας παρόλο που η ομάδα έχει γίνει νεανική να δώσουμε το 100% και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί και αναμένω με μεγάλη χαρά να αρχίσουν τα παιχνίδια».