ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ξεκινάει για το 15ο και 4ο σερί!

Το Σάββατο στις 11:00π.μ. κόντρα στον Άρη Νίκαιας ξεκινάει το ταξίδι της ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών του Ολυμπιακού, με προορισμό την κατάκτηση του 15ου πρωταθλήματος, 4ου σερί και 5ου σε 6 χρόνια. Οι Πειραιώτες ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος στο πρώτο αγωνιστική διήμερο της Α1 που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Σ.Ε.Φ. Η τριπλή αγωνιστική υποχρέωση των πρωταθλητών περιλαμβάνει επίσης την αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας που θα διεξαχθεί επίσης το Σάββατο στις 14:00 και ολοκληρώνεται την Κυριακή (16/9) με την αναμέτρηση κόντρα στον Α.Σ. Πέρα (10:00). Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Τάσο Ρηνιώτη, Ένιο Μέντεζ, Γιάννη Σγουρόπουλο, Γιώργο Σταματούρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Σάββατο 15/9

1η αγωνιστική

11:00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. -Άρης Νίκαιας

2η αγωνιστική:

14:00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. -Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας

Κυριακή 16/9

3η αγωνιστική

10:00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. –Α.Σ. Πέρα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ                           

Χριστοφοράκης: «Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ξεκινάμε το Σαββατοκύριακο τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να πάνε όλα καλά όπως πέρσι. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα και να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι έτοιμη για τα παιχνίδι της πρεμιέρας αλλά και για τα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα στην πορεία του πρωταθλήματος».

Ρηνιώτης: «Ανυπομονούμε…»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Τάσος Ρηνιώτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, δουλέψαμε σωστά και ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Θέλουμε να κατακτήσουμε πάλι το πρωτάθλημα όπως και το Κύπελλο για να κάνουμε το νταμπλ»