ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ξεκινάει από το ΣΕΦ το ευρωπαϊκό ταξίδι του Θρύλου!

Έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν είναι η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» στο άνοιγμα της αυλαίας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων υποδέχονται την Τετάρτη (13/10) στις 17:30 στην κεντρική σάλα του  Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, την Πολωνική Μπίτγκοζ, στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurocup. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Μάρτινς Ζίμπαρτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες  όλων των αθλητριών με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Άννας Σπυριδοπούλου η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας της. 

Η αναμέτρηση με την Μπίτγκοζ θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 7 και τα VIP. Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου.
Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5ευρώ και θα διατίθενται έξω απο την Θύρα 7. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν αποτελείται από τις: Σάιλα Κούπερ, Αλέξις Τόλφρι, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη, Διονυσία Αλεξανδρή, Ελένη Σύρρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Στέλλα Φουράκη, Ιωάννα Δίελα, Ευαγγελία Βαμβακά, Κριστίν Βίτολα, Ρουθ Χάμπλιν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Eίναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και αυτό για την Ευρώπη στην έδρα μας, για αυτό θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι και εύχομαι να έχουμε καλή αρχή. Το θετικό είναι ότι ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα και τηρουμένων των συνθηκών θέλουμε όσο το δυνατό περισσότερους φιλάθλους μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν».