ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.
Ξεκινάει από την Όστια το ευρωπαϊκό ταξίδι!

Από την Όστια της Ιταλίας ξεκινάει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αναχώρησαν το πρωί της Τετάρτης (3/2) από την Ελλάδα με προορισμό τη Ρώμη για τους αγώνες του 3ου προκριματικού ομίλου που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη (4/2) μέχρι την Κυριακή (7/2) στη «φούσκα» της Όστια. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα δώσει 4 αναμετρήσεις σε διάστημα τριών ημερών και το απαιτητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις 3 εξ’ αυτών εντός 24 ωρών. Η αυλαία των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, ανοίγει την Πέμπτη (4/2, 19:00) με αντίπαλο την Πάντοβα. Την Παρασκευή ο Θρύλος καλείται να δώσει δυο καθοριστικούς αγώνες στις 12:30 κόντρα στη Βαζούτας και στις 21:00 κόντρα στη διοργανώτρια Ρόμα. Από την τριάδα αυτών των αγώνων θα κριθεί ουσιαστικά η πρόκριση στην προημιτελική φάση. Το τελευταίο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» θα δοθεί το Σάββατο (6/7, 19:00) με αντίπαλο την Νις ενώ την τελευταία ημέρα των αγώνων ο Ολυμπιακός θα έχει το ρεπό του. 

Την αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε για την Ιταλία αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νεφέλη Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Σταυρούλα Δουρέκα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Aπό το Δεκέμβριο του 2019 ως το Φεβρουάριο του 2021 είμαστε εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, λόγω της πανδημίας και  αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο κενό. Όμως παρ’ όλα αυτά προετοιμαστήκαμε για αυτούς τους αγώνες με την ελπίδα να πραγματοποιηθούν και να που τώρα  ξεκινούν και δηλώνουμε έτοιμες για αυτούς. Ξεκινώντας μέσα σε 24 ώρες θα γίνουν οι τρεις πρώτοι αγώνες και αυτοί θα είναι οι πιο κρίσιμοι. Όμως πιστεύω ότι διαθέτουμε  ποιότητα και αγωνιστικότητα για κάτι τόσο απαιτητικό. Αυτό μένει να το  αποδείξουμε μέσα στο νερό. Σαν ομάδα ανυπομονούμε, αλλά και προσωπικά ανυπομονώ, να βρεθούμε πάλι δυναμικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες».

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ανέφερε με τη σειρά της τα εξής: «Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Ευρώπη και παρά το κενό διάστημα που υπήρχε η ομάδα μας είναι έτοιμη να παλέψει για την πρωτιά στον όμιλο. Το θέλουμε όλες πάρα πολύ και ο στόχος για ακόμα μια χρονιά είναι να βρεθούμε στο Final 4».