ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ξεκίνησαν τα κορίτσια του Θρύλου!

Την προετοιμασία για  τη νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Την Πέμπτη (1/9) το απόγευμα, οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό του Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Στο «Μ. Μερκούρη», στην πρώτη φετινή προπόνηση, έδωσαν το «παρών» 11 αθλήτριες του Θρύλου, οι Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Βίλμα Σάλας και Μαρία Γενιτσαρίδη, καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Φρέγια Όλμπρεχτ, Μίλιτσα Κούμπουρα, Τζάλι Γουίντερς, Μαρία Τσιτσιγιάννη, Γεωργίνα Αντωνακάκη και Νεφέλη Χατζηγρηγορίου. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Σπύρου Σαραντίτη, καθώς ο Λορέντζο Μιτσέλι έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βουλγαρίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Από την «πρώτη» του Ολυμπιακού απουσίαζαν επίσης η διεθνής Σοφία Κοσμά, καθώς και οι Αγγελίνα Συριστατίδη και Παρασκευή Ζαφειρίου, που βρίσκονται με την Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Σπύρος Σαραντίτης: «Πρώτα από όλα, εύχομαι υγεία σε όλους! Ξεκινάμε σήμερα, περιμένουμε και τον κόουτς, που είναι στο Παγκόσμιο με τη Βουλγαρία. Νομίζω, ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση, πολύ μεγάλη όρεξη. Δεν είναι ωραίο να λέμε πολλά Σεπτέμβριο μήνα, αλλά κρατάω τη διάθεση και την όρεξη, αλλά και τις ικανότητες που έχει αυτή η ομάδα, ώστε να επανέλθει εκεί όπου της αξίζει και ήταν τα τελευταία χρόνια. Είναι το πιο όμορφο πράγμα, να παίζουμε εδώ με τους φιλάθλους μας, να έχουμε την υποστήριξη τους και να είναι σίγουροι, ότι όλοι μας θα κάνουμε τα πάντα για να επανέλθουμε στην κορυφή».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Μια καινούργια μέρα για τον Ολυμπιακό, νέα χρονιά, καινούργια πρόσωπα στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι, ότι όλοι έχουν διάθεση και μεγάλη θέληση για τη χρονιά. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να ανέβει ξανά στην κορυφή, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Μας έχει μείνει πικρία από την προηγούμενη χρονιά και έχουμε πολύ θετική διάθεση και όρεξη για να πετύχουμε φέτος το κάτι παραπάνω. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία και μια επιτυχημένη χρονιά».

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Μια νέα χρονιά, με νέα πρόσωπα. Αφήνουμε πίσω την περσινή χρονιά, ήταν κάτι καινούργιο για εμάς, μας έδωσε μαθήματα. Ξεκινάμε με μεγαλύτερη προσμονή τη φετινή χρονιά, θα διεκδικήσουμε. Ανυπομονούμε να έρθει και ο προπονητής μας, εύχομαι υγεία και να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε».

Φρέγια Όλμπρεχτ: «Πρώτα από όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και παίζω για τον Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινήσαμε σήμερα, γνώρισα τα κορίτσια. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη, αυτοί είναι οι στόχοι μας, θα είμαστε συγκεντρωμένες για αυτά».

Τζάλι Γουίντερς: «Πρώτη προπόνηση σήμερα, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινήσαμε. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο εδώ, είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά. Είναι σημαντικό, να έχουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα».

Μιλίτσα Κούμπουρα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, που επιτέλους ξεκινάμε. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και αναμένεται μια ενδιαφέρουσα χρονιά. Η ομάδα μας έχει υψηλούς στόχους, να πάει καλά στην Ευρώπη και να κερδίσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου».

Video

Έναρξη προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού