ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ στο Ρέντη

Με μοναδικό στόχο την 10η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή», θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Το ντέρμπι κορυφής της 10ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (16/12) στις 19:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ. Οι Πειραιώτες θέλουν να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους και να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Handball Premier. Η προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας ολοκληρώνεται την Κυριακή με την απογευματινή προπόνηση και το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γιώργο Ζαραβίνα, αφορά τον Άρτουρ Καρβάτσκι, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

*Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.  

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι και για τις δυο ομάδες. Είναι το πρώτο, από τα πολλά όπως φαίνεται, παιχνίδια που θα παίξουμε κόντρα στην ΑΕΚ. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας. Έχουμε προσαρμοστεί, λόγω των απουσιών, σε ένα καινούργιο τρόπο παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια του κόσμου τα παιδιά θα βρουν ρυθμό ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».