ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με 45 αθλητές/τριες στους  Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών-Γυναικών!

Μαζική θα είναι η συμμετοχή του αγωνιστικού τμήματος του Ολυμπιακού, στους Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθούν στο Ο.Α.Κ.Α από Παρασκευή (1/3) μέχρι Κυριακή (3/3). Οι πρωταθλητές θα παραταχθούν στους αγώνες με 45μελή αποστολή, αποτελούμενη από 30 Άνδρες και 15 Γυναίκες υπό τις οδηγίες του αρχιπροπονητή του τμήματος Νίκου Γέμελου.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου:

Άνδρες (30): Κωνσταντίνος Κονσταντινέσκου, Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς, Δημήτρης Νέγρης, Παναγιώτης Αλογάκος, Δημήτρης Μανιός, Ανδρεάς Γεωργακόπουλος, Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος, Νικόλαος Δρόσος, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Αναστάσιος Μπούνταλης, Στυλιανός Σιταρόπουλος, Κυριάκος Κυριάκου, Στέφανος Δημητριάδης, Παναγιώτης Μπολάνος, Γιώργος Φύκατας, Δημήτρης Γκέλης, Γιάννης Καρπουζλής, Χρήστος Κατραντζής, Απόστολος Χρήστου, Γιάννης Χρήστου, Νικόλαος Γιαννόπουλος, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Παναγιώτης Χιώτης Γιώργος Σκοτάδης, Τιμόθεος Σκοτάδης, Ηλίας Παλαιολόγος, Δρόσος Χαράλαμπος, Γιάννης Μαυροδήματος, Ευάγγελος Αρβανίτης, Χρήστος Ρετσίδης

Γυναίκες (15):  Κέλλυ Αραούζου, Μαρία Λιώση, Στυλιανή Απλαντή, Χριστίνα Γεωργακοπούλου, Μελίνα Τροχαλάκη, Λυδία Χαλκίδου, Γεωργία Παυλοπούλου, Μάρθα Μάτσα, Μαρία Φιλοπούλου, Σοφία Κλικοπούλου, Ελένη Κοντογεώργου, Παρασκευή Χατζηδοπαυλάκη, Αλεξία Αρβανιτοπούλου, Μαριάνθη Λάρδα

O αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Οι Χειμερινοί Αγώνες για εμάς ουσιαστικά δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον από την άλλη θα κοιτάξουμε να είμαστε ψηλά και να κερδίσουμε και την άτυπη πρώτη θέση στη βαθμολογία.  Οι περισσότεροι αθλητές αυτό το διάστημα προετοιμάζονται για τα όρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κορέας και του Ευρωπαϊκού Νέων. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ με πλήρη ομάδα εκτός από 2-3 ελλείψεις. Καλή επιτυχία σε όλους αθλητές».

Στέφανος Δημητριάδης: «Για μια ακόμη φορά βρίσκομαι στην ευχάριστη  θέση να κολυμπήσω για τον Ολυμπιακό στους Χειμερινούς Αγώνες.  Η προετοιμασία μου πήγε καλά και είμαι έτοιμος για τους αγώνες. Είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας της χρονιάς και σίγουρα θα είναι διερευνητικός για όλους τους αθλητές. Πιστεύω ότι θα γίνουν αρκετά καλοί χρόνοι και επιδόσεις και θέλω και εγώ να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι  και να πετύχω τους χρόνους που θέλω ώστε να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας το καλοκαίρι».

Μάρθα Μάτσα: «Κλείνει ένας κύκλος,  ο χειμερινός κύκλος με αυτούς τους αγώνες οπότε για εμάς είναι σημαντικό. Αποτελεί το πρώτο καλό τεστ της χρονιάς για να δούμε που βρισκόμαστε και να ξεκινήσουμε τον δεύτερο κύκλο της σεζόν που είναι και ο πιο σημαντικός. Σε ατομικό επίπεδο θα διεκδικήσω όσο το δυνατό καλύτερες θέσεις και σε ομαδικό να βοηθήσω την ομάδα μου στις σκυτάλες για να πάρουμε την πρώτη θέση».